CLUB TV CEGLÉD
Főoldal Videók Képtárak Munkatársak Elérhetőség Vendégkönyv

Szavazás
Milyen műsorból szeretne többet?

 
 

Legfrissebb hírek
Rétyiné Optika
Rétyiné Optika
Rétyiné Optika
Cegléd, Kossuth Ferenc út 20.
Ingyenes szemvizsgálat,
SZTK orvosi vények beváltása,
speciális szemüveglencsék gépkocsivezetéshez és monitorokhoz. Gyors szemüvegkészítés,
óriási keretválaszték
20-30%-os árengedménnyel.
2020.01.29. 02:49

Támogatóink

Ceglédinfo
Polimédia
Ceglédi Kékújság
Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola
Cegléd Rádió 88
Firstep
Cegléd Városa
Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium

A ClubTV állandó műsorai

Napjaink

Napjaink
Műsorunk heti rendszerességgel jelentkezik, ezért beszámolunk a két adás közötti időszakban a városban történt eseményekről. Nyomon követjük Cegléd épülését, szépülését. Pl. a református templom felújítása, köztéri szobrok avatása, virágos Cegléd bemutatása, Czigle Fesztivál, Kossuth Emlékünnepség. Egy-egy hangverseny és új színházi darab részletét is itt láthatják nézőink. Vissztérő műsorszámunk a Dobosgála sztárvendégekkel, a Bori Jazz, a Kossuth Gimnázium leánykara külföldi kórusolimpiai szereplése, az 50 éves zeneiskola hangversenyei, a Cantáta énekkar bemutatkozásai, tavaszi és növendékhangversenyek, a fúvósegyüttes és a Melody Quintett műsora, Kossuth szónokverseny.

Portré

Portré
Bemutatjuk városunk neves személyiségeit, díszpolgárait, Gubodi díjasait, mint például Tóth Istvánt, az évszázad fotóművészét és kiállításait, Nagy László Lázár festőművészt, Markovics Ferencet, a sajtófotó díjátadás alkalmából, Sivók Irén színművészt és megjelenő könyvét, Gál József birkózó világbajnok kitüntetését, Keresztúri András húszszoros válogatott labdarúgót, Orisek Ferenc fafaragót és kiállítását, Podmaniczki Szilárd írót, Sági Ferencné Klárikát, a Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola nyugalmazott igazgatóját, Harci Zsolt asztalitenisz szövetségi kapitányt, Majoros István olimpiai bajnokot stb.

Sztárklub

Sztárklub
A városba érkező színészekkel, zenészekkel, sportolókkal beszélgetünk. A Sztárklub vendége volt már Szőke Zoltán, Eperjes Károly, Sasvári Sándor, Grécsi László; Zoltán Erika, Gangxsta Zoli és a Kartell, a Zanzibár, St. Martin, az Irigy Hónaljmirigy, a 100 folk Celsius együttes, Lengyel László politológus, Csonka András, Friderikusz Sándor, Mácsai Pál, Pápai Erika, Bajor Imre, Koós János, Balogh Erika, Rátóti Zoltán, Gór Nagy Mária, Rákász Gergő, Varnus Xavér, Gergely Róbert, Gáspár László, Farkasházi Réka, Kaszás Géza, Kovács Lázár valamint a városunkba látogató neves sportolók, és még sorolhatnánk...

Suli-buli

Suli-buli
A Cegléden élő és tanuló fiatalokkal foglalkozik ez a műsor. Városunkban egy művészeti iskola, öt középiskola és több általános iskola működik. Adásainkban látható volt már drogellenes rendezvény, szó volt az amerikai iskolákról, a bejárókról, a kollégistákról, táncházakról, diákigazolványról, mozgóképkultúráról. Voltak tankönyvbemutatók, gólyabálok, szalagavatók, diákvállalkozások, óvodások műsora, szakmai gyakorlatok, fogszabályzás, diákjogi esetek, Aids ellenes világnap, nyílt napok az iskolában, matek, sakk és egyéb versenyek, bemutattuk a szakma ifjú mestereit, stb.

Utazás

Utazás
Ebben a sorozatban helyt adunk amatőrök által készített utazási kisfilmeknek, de magunk is szerkesztünk útifilmeket. Adásunkban már látható volt az Egyesült Államok keleti partja, Görögország, Csehország, Franciaország, Németország, Ausztria, Korzika, a Játék határok nélkül Csehországi fordulója stb., és Magyarország városainak rövid bemutatása, pl. Eger, Budapest, Balaton környéke, stb.

Sportötperc

Sportötperc
Beszámolunk a városban működő sportegyesületek rendezvényeiről, sporteseményeiről, a legjobbakat külföldre is elkísérjük, pl. Szabó Brigitta és Ungvári Miklós cselgáncsozók rotterdami, bukaresti és szlovéniai versenyein is jártunk. A Geosaurus Judo szakosztály munkájáról rendszeresen beszámolunk. Bemutattuk a Kék Cápák női kézilabdacsapatot, Szellő Imre junior VB ezüstérmes bokszolót. A városban működő kispályás labdarúgóbajnokságról és minden népszerű és kimagasló sportteljesítményről szólunk. A sportolók ceglédi ünnepségein is ottvagyunk, mint legutóbb a 3. Ceglédi Sportgála.

Egészségünkre

Egészségünkre
Ebben a műsorban egy-egy egészségügyi témakörről indítunk sorozatot. Nagy sikere volt a pszichológiai betegségekről szóló adásainknak, amelyben dr. Keresztes Zsuzsa pszichiáter felhívta a figyelmet ezeknek a betegségeknek a tüneteire, tanácsokat adott a betegeknek és hozzátartozóknak. Szó volt a bulémiáról, anorexiáról, az időskori szellemi hanyatlásról, a depresszióról stb.

Vállalkozói körkép

Vállalkozói körkép
Újonnan induló vállalkozások, kezdő vállalkozók, új intézmények, épületek, létesítmények és szolgáltatások szerepelnek a Vállalkozói körképben. Bemutattuk nézőinknek a termálfürdőt az alapozástól az átadásig, az Aquaparkot, az új kempinget. A Hexa-Coop Autósiskola, az Anna Szépségcentrum, a Földhivatal új épületének átadása, az 50 éves Gyümölcskutató rendezvényei, a 20 éves Laing évfordulós ünnepsége stb. is szerepelt adásunkban.

Hangulat-kép

Hangulat-kép
Hangulat-kép címet adtuk azoknak a műsorainknak, amelyek egy-egy részletét az adás végén befejezésként szerkesztjük adásba. Pl. zenés színházi előadás részlete, az országos hastáncverseny egyik műsorszáma, koncertészlet stb.

Útra-való

Útra-való
Közlekedésbiztonsági sorozatunkat a rendőrséggel és a Hexa-Coop Autósiskola hathatós együttműködésével készítjük, hogy segítsünk eligazodni a város legforgalmasabb és legkritikusabb csomópontjaiban.

Kék Hírek

Kék Hírek
Heti rendszerességgel visszatérő műsorszám, amelyben a rendőrség munkatársa beszámol a város körzetében történt bűncselekményekről, egyben felhívja a nézők figyelmet a tanulságokra.

Üzenet

Üzenet
Üzenet című rovatunkban egy-egy zeneszámmal hozzátartozóikat köszönthetik nézőink névnapra, évfordulókra vagy csak a videoklip kedvéért.

Műsoraink

KÉKHÍREK
POTRÉ
SPORTÖTPERC
NAPJAINK
HANGULAT-KÉP
VÁLLALKOZÓI KÖRKÉP
ÜZENET
UTAZÁS
EGÉSZSÉGÜNKRE
ÚTRAVALÓ
SZTÁRKLUB
SULI-BULI

| A látogatók száma 2005.06.10-től összesen: 639095 | Ebben a hónapban: 330 | Ma: 58 | jelenleg: 1 | Statisztika |
webmester Email design by © Ceglédinfo 2006
A lap 0.04 másodperc alatt töltődött be.