CLUB TV CEGLÉD
Főoldal Videók Képtárak Munkatársak Elérhetőség Vendégkönyv

Szavazás
Milyen műsorból szeretne többet?

 
 

Legfrissebb hírek
Rétyiné Optika
Rétyiné Optika
Rétyiné Optika
Cegléd, Kossuth Ferenc út 20.
Ingyenes szemvizsgálat,
SZTK orvosi vények beváltása,
speciális szemüveglencsék gépkocsivezetéshez és monitorokhoz. Gyors szemüvegkészítés,
óriási keretválaszték
20-30%-os árengedménnyel.
2020.01.29. 02:49

Támogatóink

Cegléd Rádió 88
Ceglédi Kékújság
Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola
Polimédia
Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium
Ceglédinfo
Cegléd Városa
Firstep

Munkatársak

Süveges András

Süveges András

1998-
1986-ban a Péterfy András vezetésével indított operatőri képzésben vett részt, és végzettséget szerzett. 1990-től a városi televízió munkatársa, 1998-ban a Club TV alapítója, tulajdonosa, a műsor produkciós vezetője, szerkesztő és fáradhatatlan operatőre.

E-mail címe: info@clubtv.hu

Süveges Julianna (Süveges Andrásné)

Süveges Julianna (Süveges Andrásné)

1998-
A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola tanára. 1991-től vágóként dolgozott a városi televízióban. 1996-ban szerkesztő-vágó-operatőri végzettséget szerzett a Duna TV munkatársai által indított kurzuson. 1998-tól a Club TV alapítója, munkatársa. Az adások teljes vágásáért, szerkesztéséért felel.

E-mail címe: info@clubtv.hu

Ifjabb Süveges András

Ifjabb Süveges András

1998-
A ceglédi Kossuth Lajos Gimnáziumban érettségizett 1995-ben. Már akkor feltűnt a Városi Televízió ifjúsági műsoraiban. Kezdetben Havas Henrikhez, utána a Zsigmond Király Főiskola kommunikáció szakára járt. A műsorötlettel 4. helyezést szerzett az Élet Pálya Alapítvány akkori pályázatán. 1998-ban lett a megalakult Club TV szerkesztő-műsorvezetője, 1997 óta a Cegléd Rádió88 munkatársa.

E-mail címe: suvegelo@gmail.com

Koltai Zoltán

Koltai Zoltán

Informatikusként érettségizett a Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában és már diákként érdeklődött a televíziós szakma iránt. Precíz, a kamerát kiválóan kezeli, a szerkesztésben és vágásban is otthonosan mozog, leginkább a hangtechnika érdekli. A Club Tv technikai fejlődésében nagy szerepe van. Elérte, hogy mára már számítógép indítja adásainkat és korszerű eszközökkel, szoftverekkel dolgozzunk, a weboldalon megjelenő újításokat is ő szorgalmazta. A Budapesti Műszaki Egyetem hallgatója, előbb-utóbb valamelyik nagy tv társaság is jól jár vele.

Léé Noémi

Léé Noémi

Jelenleg a Kossuth Lajos Gimnázium tanulója. A Cegléd Rádió műsorvezető, a Club Tv riportere és műsorvezetője. Humán érdeklődésű. Reméljük, pályája ezen a vonalon fut tovább.

E-mail címe: noemilee5@gmail.com

Sziládi Péter

Sziládi Péter

A Kossuth Lajos Gimnázium tanulója. Imádja a verseket, vers- és prózamondó versenyeken vesz részt, amelyek városi, megyei valamint kistérségi érdekeltségűek. Ezen versenyeken rendszeresen dobogós helyezéseket ért el. A nyolcadik osztály elvégzése után Ambassador díjjal jutalmazták. A gimnáziumban minden évet kitűnően végezte, magyar irodalomból Velkey díjat kapott. 2011-ben az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Idegen nyelvi Továbbképző Központjában középfokú C típusú angol nyelvvizsgát szerzett. Szereti a sportokat, főleg a teniszt, a síelést, a kerékpározást (egy nap alatt körbebiciklizte a Balatont) és a futást. Szívesen hallgat zenét. Sokat szerepel a nyilvánosság előtt, szívesen dolgozik bemondóként, de sok ötlettel és változatos megoldásokkal oldja meg a riporteri munkákat is.  A gimnázium elvégzése után a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szeretné folytatni a tanulmányait.

E-mail címe: petersziladi@freemail.hu

Dr. Lakos Roland

Dr. Lakos Roland

Jogász, jelenleg közjegyző-helyettesként dolgozik. Több szállal kötődik a sporthoz, társadalmi munkában, több, mint 10 éve intézi a Ceglédi VSE jogi ügyeit. A Ceglédi KKSE kézilabda csapatának mérkőzéseit színvonalasan közvetíti a Club Tv adásaiban.

E-mail címe: drlakosroland@gmail.com

Takács Tamás

Takács Tamás

2007-be kötlözött Ceglédre Hajdú-Bihar megyéből. Közel 3 éve dolgozik a Ceglédi Sportcsarnok Kft.-nél, így elég közel került a sporthoz. Hobbiként kezdett fotózni különböző városi és sportrendezvényeken. Majd önállóan egy közösségi oldalon  Labdarugó Fotóalbum Restart-Ceglédi VSE oldalon  osztotta meg sportfotóit! Később már a Ceglédi Panoráma újság felkérésére is fotózott. (sport fotózás, rendezvény fotózás, parti fotózás, családi fotózás, stb.) Újabb fotóit a Club Tv honlapján és műsoraiban is láthatóvá tesszük.

E-mail címe: tomboytom@citromail.hu

Dr. P. Szabó Viktória

Dr. P. Szabó Viktória

2002-
A Nagykőrösi Arany János Gimnáziumban érettségizett. Jogász diplomája van. Ma is a Club TV műsorvezetője. Riporterként sok Ceglédre látogató hírességgel beszélgetett és a ceglédi emberekkel is megtalálta a hangot.

E-mail címe: szabovictoria@freemail.hu

Bujdosó Nikolett

Bujdosó Nikolett

Cegléden végzett a Bem József Szakközépiskola és Szakiskolában, majd itthon és külföldön a vendéglátásban dolgozott és dolgozik, jelenleg Nagykőrösön. Dekoratív külseje és humán beállítottsága miatt legtöbbször műsorvezető, de riporterként is megállja a helyét.

E-mail címe: bujdosoniki@gmail.com

Madar Dávid

Madar Dávid

Informatikusként végzett a Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában, most egyetemista, eredeti célja, hogy földmérő legyen. A Club Tv-ben leginkább operatőrként tevékenykedik, nyugodt, megbízható kamerakezelésével, jó képi meglátásával sok eseményt rögzített már. Kevés szabadidejében továbbra is számítunk munkájára.

E-mail címe: madard@gmail.com

Papp Renáta

Papp Renáta

2012-ben még gimnazista, nagyon fiatalon vállalt munkát a Club Tv-ben. Céltudatos, humán beállítottságú. Kiváló műsorvezető, riportjaival színt visz műsorainkba. Nagyon elfoglalt, már most sok minden érdekli. (Nyelvtanulás, hastánc, különböző szakkörök.) Tudatosan készül a média-újságíró pályára.

E-mail címe: renitha@freemail.hu

Hartyáni Tamás

Hartyáni Tamás

2002-2003
Először a városi televízió, majd 2002-2003-ban a Club TV operatőre volt. 2004-ben végzett a Teleschola Televíziós Iskolában, mint videó-operatőr. A tragikus sorsú fiatalember a Magyar Televíziónál is dolgozott, fiatalon meghalt.

Ozsgyáni Mihály

Ozsgyáni Mihály

1998-
Cegléden érettségizett a Bem József Szakközépiskolában, majd felvették a Nemzeti Színház Akadémiájára, ahol színészként végzett. Játszott a Magyar Színházban, jelenleg a Soproni Színház népszerű színésze, ahol nagy sikerrel játszik főszerepeket. A Club TV első munkatársa és bár az utóbbi időben kevesebb ideje jut a TV-s munkákra, máig is stábunk tagja.

E-mail címe: omihaly@freemail.hu

Tűri Zita

Tűri Zita

1998-2001
A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában érettségizett, Soros Alapítvány ösztöndíjával közgazdász végzettséget szerzett. Diplomás pénzügyi szakemberként a bankszektorban dolgozik. A Club TV indulásakor, 1998-ban műsorvezetőként került hozzánk, később riporteri feladatokat is végzett.

Solo - Káré József

Solo - Káré József

1999-2001
Tanulóként került stábunkhoz először technikai munkatársként. Nagy tervei voltak, végül más területre pályázott.

Banczik Brigitta

Banczik Brigitta

2004-
A Várkonyi István Általános Iskola magyar nyelv és magyar irodalomtanára. A műsorszerkesztésben szerkesztőriporterként vesz részt. Portrék készítése, tartalmas beszélgetős műsorok fűződnek a nevéhez.

Takács Nóra

Takács Nóra

2001-2002
A ceglédi Kossuth Lajos Gimnáziumban érettségizett, majd a Zsigmond Király Főiskola külkapcsolatok szakán kezdte meg tanulmányait. Két évig volt a Club TV műsorvezetője, szerkesztője. Sokáig modellként dolgozott itthon és külföldöm, ma már munkatársként nagyobb televíziókban és újságokban is feltűnik.

Szabó Nikoletta

Szabó Nikoletta

2001-2003
A Nagykőrösi Arany János Gimnáziumban érettségizett. A stáb oszlopos tagja volt három évig. Kommunikációs szakos volt, diploma után jelenleg is a szakmában dolgozik.

Tóth Márta

Tóth Márta

2005-
Humán érdeklődésű fiatal, jelenleg Szolnokon drámatagozatos hallgató és a Club TV egyik műsorvezetője.

Tóth Beáta

Tóth Beáta

2005-
A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában érettségizett. Kommunikáció szakos tanári diplomát szerzett, a pedagógus pályát választotta. A Club TV stábjának lelkes tagja, műsorvezetőként és riporterként is megállja a helyét.

E-mail címe: tothbeata@fibermail.hu

Molnár Sándor

Molnár Sándor

2005-
A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola informatika szakán érettségizett. Műszaki diplomája megszerzése után mérnök-informatikusként Budapesten dolgozik. Adásaink operatőreként számos hírességről készített felvételt.

E-mail címe: aleeex@freemail.hu

Tündik Gyöngyi

Tündik Gyöngyi

2004.
Egy évig volt munkatársunk műsorvezetőként, amikor a Patkós Irma Művészeti Iskola hallgatója volt.

Műsoraink

SPORTÖTPERC
ÜZENET
HANGULAT-KÉP
EGÉSZSÉGÜNKRE
ÚTRAVALÓ
NAPJAINK
POTRÉ
KÉKHÍREK
SZTÁRKLUB
VÁLLALKOZÓI KÖRKÉP
UTAZÁS
SULI-BULI

| A látogatók száma 2005.06.10-től összesen: 639085 | Ebben a hónapban: 320 | Ma: 48 | jelenleg: 1 | Statisztika |
webmester Email design by © Ceglédinfo 2006
A lap 0.03 másodperc alatt töltődött be.